Inloggen ledenx
Veel teamleden van Total Medical Support doen tevens diensten op de mobiele trauma-units van de K.N.M.V en zijn dus ook veel aanwezig bij kleine- en grote motorsportevenementen in Nederland.
De vaste leverancier van de Medische Dienst in het grootste theater van Nederland

Basis zorgprofessional 

Verzorgende IG, Verpleegkundige (MBO/HBO) en/of doktersassistente

 

 

Als zorgprofessional kenmerkt jou inzet zich als aanvulling op het niveau Basis Eerste Hulp/Evenementen Eerste Hulp en ter ondersteuning van het niveau Spoedzorg. Je hebt een ondersteunende rol richting zorgprofessionals en collega hulpverleners en je kan een taak hebben in de prioritering van zorg.

Profiel Zorgniveau Basiszorg (m/v)

  • Geldige inschrijving zonder beperking in het BIG-register voor een van de relevante beroepsgroepen of een geldig diploma of getuigschrift indien niet-BIG-geregistreerd.
  • Je bent aantoonbaar bekwaam in het uitvoeren van diagnostische handelingen.

Minimale competenties/interventies

  • Je kan een zorgvrager systematisch beoordelen.
  • Het meten en protocollair interpreteren van ademhalingsfrequentie, zuurstofsaturatie, hartfrequentie, bloeddruk, bloedglucose en lichaamstemperatuur.
  • Wondbeoordeling en verpleegkundige wondzorg.
  • Beheerst de reanimatie minimaal op het niveau van Basic Life Support conform de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR).

 

Als hulpverlener bij St. Total Medical Support onderteken je een gedragscode waarin omschreven staat wat de normen zijn voor goed zorgverlenerschap op evenementen. Deze wordt besproken tijdens je uitgebreide inwerktraject.

 

Competenties

Je beschikt over minimaal aantoonbare reanimatie vaardigheden op het niveau van Basic Life Support (BLS). Verdere competenties worden bij een intake gesprek afgesproken en vastgelegd.