Inloggen ledenx
Total Medical Support standaard aanwezig bij alle thuiswedstrijden van Vitesse in het GelreDome, en Jong Vitesse op Papendal met E.H.B.O. en Medisch personeel.
De vaste leverancier van de Medische Dienst in het grootste theater van Nederland

Kwaliteit

St. Total Medical Support heeft kwaliteit in een hoog vaandel staan. We zijn een jonge en dynamische stichting met een professionele bedrijfsvoering met aandacht voor kwaliteit en professionele dienstverlening op evenementen. We gaan voor flexibiliteit, creativiteit en vooral kwaliteit. We denken mee voor een vlekkeloos en vooral zorgeloos verloop van uw evenement. Met onze zeer ruime ervaring bij diverse evenementen zijn wij dé partner op het gebied van evenementenhulpverlening.

 

Total Medical Support zal altijd samen met u als opdrachtgever zoeken naar de beste invulling van de dienstverlening. Onze teamleden bestaan uit personen van alle leeftijdscategorieën met diverse achtergronden en ervaringen.

 

Binnen Total Medical Support heerst een professionele sfeer met een no-nonsense werkmentaliteit. Wij denken graag met u mee om een evenement tot een goed einde te laten komen. Dit gaat gepaard met een gezonde teamspirit.

 

Onze zorgverlening wordt afgestemd op de landelijk geldende richtlijnen en normen binnen de acute zorg, en worden nauwlettend in de gaten gehouden door onze eigen medische adviseurs met een ruime ervaring in de acute zorg.

 

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met ons kwaliteitbureau: kwaliteitsbureau@stms.team